Hoofd Groepen >          Banken >     Verzekeringen >     Universiteiten >     Overheid >     Ziekenhuizen >     GSM aanbieders >      Energie Leveranciers
  ALLE GROEPEN
  Banken
  Webshop
  Bioscopen
  pizzeria
  Winkels
  Postbedrijven
  Universiteiten
  Ziekenhuizen
  Huisartsenpost
  Internetwinkels
  Vervoersbedrijven
  Overheid Gemeentes
  Internet Aanbieders
  GSM Aanbieders
  Energie leveranciers
  Verzekeringen
  Zorgverzekeringen
  Vliegmaatschappijen
  Vakantieaanbieders
  Loterijen
  Opslagruimte
  Keukenhuys
  Mandemakers
  Nieuwenhuis Keukens
  Barletti

Barletti

Barletti keukens zijn design keukens pur sang. Klasse en exclusiviteit vertaald naar keukenarchitectuur.

Barletti keukens zijn de norm in design keukens. Klasse en exclusiviteit, vertaald naar keukenarchitectuur. De collectie omvat 5 ontwerplijnen met elk een eigen stijl en signatuur. Van jong en stoer tot architectonisch, robuust, sportief, gewaagd, et cetera. Onze brand stores zijn een ware ‘experience’. Hierin worden de keukenontwerpen in een ultieme omgeving getoond. Met hoogwaardige, eerlijke materialen en een scherp oog voor detail maakt Barletti onderscheidende ontwerpen voor complete interieurs. U kunt uiteraard ook van onze dealers bezoeken.

Barletti heeft de afgelopen jaren enorm naam gemaakt in de keukenwereld. Het succes is terug te voeren op de exclusieve, secuur afgewerkte keukens van buitengewone kwaliteit. Dat betekent genieten op het allerhoogste niveau. Voor Barletti is het dan ook niet snel goed genoeg. Alles moet kloppen om het u volledig naar de zin te maken. En dat vindt u onder meer terug in de duurzame constructies en de exclusieve afwerking. Maar de meest opvallende kwaliteit is toch wel het design. Barletti-keukens zijn designkeukens pur sang.

Barletti keuken
Barletti design keuken
Barletti Moderne keuken
Barletti Klassieke keuken

In alles is Barletti thuis.